Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Marts-udgaven af Jæger er på gaden

Så blev det tid til endnu et trykfrisk eksemplar af Jæger. Er du endnu ikke medlem af Danmarks Jægerforbund, kan du læse en forkortet udgave af magasinet via linket i artiklen herunder.

Mød formandskandidaterne

Kom og lær de to kandidater bedre at kende, når der afholdes valgmøder rundt om i landet. Der afholdes i alt fire valgmøder, og alle er velkomne.

Se foredragsprogram for Jagt & Outdoor

Programmet for årets Jagt & Outdoor-messe i Odense Congress Center byder på masser af spændende inputs. Se programmet her.

Jægerforbundets direktør headhuntet til nyt job

Efter godt syv år i direktørstolen for Danmarks Jægerforbund vender Michael Stevns tilbage til landbrugs- og fødevaresektoren som koncerndirektør i Danish Agro-koncernen.

Nordisk samarbejde baner vejen til succes

Jonas Gade Løgsted har igennem tre år arrangeret udvekslingsjagter med sine to norske kammerater, da de alle er bidt af gåsejagt. Særligt de kortnæbbede gæs bruger de meget tid på at jage sammen, og det foregår både i Norge og Danmark.
« Forrige123Næste »