Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Test formen med den frivillige jagtprøve

Coronaen satte en stopper for de frivillige jagtprøver i foråret. Men nu er der igen et par stykker i pipelinen. Vil du øge din chance for at komme igennem nåleøjet, er der pt. planlagt frivillige jagtprøver to steder i landet.

Landmand, taber du penge på dit markarbejde?

Ukurante markhjørner og kiler spilder landmandens tid og forringer maskinernes kapacitet. Se filmen, der foreslår en bedre løsning - både for landmanden og for naturen.

Spørg ikke hvad DJ vil. Spørg: Hvad vil medlemmerne

Danmarks Jægerforbunds nye direktør vil tæt på. Hun anser det som sin fornemmeste opgave at lytte til jægerne, forstå deres hjerteblod og at sætte sig i deres sted.

Formandsvalg

I 2020 er det valgår i Danmarks Jægerforbund. Der er to kandidater til formandsposten, og som medlem har du mulighed for at møde dem til et af de fire valgmøder, der afholdes i den kommende tid.

Kredsmøde, kreds 1: Nordjysk fremgang i medlemstal

122 jægere deltog i kredsmødet i kreds 1, hvor der blev set tilbage på et 2019 med damp på alle kedler, som kredsformanden udtrykte det. Og så blev manden med det gyldne jagthorn hædret med en sølvnål.
« Forrige123Næste »