Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

En helt særlig jagtoplevelse: Min første buk

Det er velkendt blandt jægere, at der ligger en udfordring i at overbevise ens bedre halvdel om, at man skal afsted på jagt igen.

44.825 kr. til den første mekaniske ræv

Haslev Faxe jagtforening har modtaget 44.825 kr. af Friluftrådets Lokalforeningspulje. Pengene skal gå til at bygge det første træningsanlæg med mekanisk ræv i DJ-regi.

Vildtforvaltere og agrarøkonomer i skøn forening

Succesrigt samarbejde mellem Danmarks Jægerforbunds Vildtforvaltningsskole og agrarøkonomerne på Dalum Landbrugsskole klæder eleverne på til bedre forståelse af driftsgrenene på en større ejendom.

Flere vaskebjørne lever i de danske skove

Den ser sød ud, vaskebjørnen. Men den er så farlig, at flere eksperter mener at den hurtigst muligt skal fjernes fra naturen. Se indslaget fra TV MidtVest.

Hjortevildtgruppe svarer igen på Jakob Bonis kritik

De resterende fem medlemmer af Hjortevildtgruppe Vestjylland svarer i denne pressemeddelelse igen på den kritik, som gruppens formand Jakob Boni Jakobsen har udtalt om gruppens medlemmer og deres udsendte pressemeddelelse om blandt andet arealkrav.
« Forrige123Næste »