Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Sommerjagt i skjorteærmer

At jage grågæs over auguststubben er en spændende fornøjelse, uanset om man er nybegynder eller en erfaren rotte. Her får du en forsmag på en historie om herlig gåsejagt i skoleferien.

Schweisskursus (1)

I Danmarks Jægerforbund vil vi gerne være med til at skabe mere fokus på schweiss- og sporarbejde med jagthundene. Formålet er, at udvikle hundens evne til at finde anskudt vildt (løbere) og at fremme interessen for samt understøtte rekruttering til Naturstyrelsens Schweiss-register. Schweisskursus afholdes på Sjælland den 3. og 4. august.

Ostekrigen er slut

Fødevarestyrelsen og Miljøstyrelsen har nu fundet en løsning, så jægere kan bruge ost og trafikdræbt vildt i klapjagten på den invasive mårhund.

Kvindelige jægere er på vej frem

Hun er stadig ret sjælden og det er næppe alle, der kender én af slagsen: Den kvindelige jæger. Dog vokser antallet af især yngre kvindelige jægere, og det betyder flere medlemmer og højere til loftet i jagtforeningerne. 33-årige Pernille Kastrup er nyjæger, og hun føler sig taget godt imod i sin nye hobby.

Forbud mod brug af haglvåben ved hundetræning er en mistillidserklæring til jægerne

Justitsministeriets svar på henvendelser fra Danmarks Jægerforbund vedr. brug af haglvåben under hundetræning og ved hundeprøver, stiller spørgsmålstegn ved jægernes evne til at håndtere sikkerhedsprocedurer.
« Forrige123456...1123Næste »