Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Gode råd ved servering af smagsprøver

DJ-brochure beskriver Danmarks Jægerforbunds anbefalinger og råd til arrangementer i f.eks. jeres jagtforening, hvor der serveres smagsprøver til offentligheden.

Gratis skydedag på Lejbølle Hjortebane

Kom og træn til f.eks. løbende hjort eller gris! På søndag den 9. august har alle riffeljægere mulighed for - ganske gratis - at lægge turen forbi Lejbølle Hjortebane.

Regnfuld racedyst

I et år præget af utallige aflysninger af mesterskaber og konkurrencer blev racedysten afviklet tre steder i landet med god stemning og masser af håndsprit.

Nye regler for riffelprøve - kort fortalt

Som bekendt er der kommet nye regler i forbindelse med riffelprøverne. Her får du en kort opsummering af, hvad de går ud på, både for aspiranter og riffelinstruktører.

Grundfærdigheden Stop

Femte afsnit i jægerforbundets sommerserie om hundetræning handler om kommandoen Stop.